Self-Confidence Box

Wimpers geven je zelfvertrouwen! Daarom introduceren we met trots onze nieuwe Self-Confidence lijn!

Wat is het?

5 verschillende lash looks :

  • Pretty
  • Sophisticated
  • Strong
  • Flirty
  • Fierce

Wat zit er in de box?

  • 3 paar verschillende lash strips van top kwaliteit en silk coating
  • 1 zelfklevende zwarte eyeliner, GEEN LIJM MEER! GEEN MAGNETEN! De eyeliner kan je ook op zichzelf dragen. Andere lash strips zijn tevens ook compatibel met onze liner.
  • 1 lashholder om de strips makkelijk vast te houden en te plaatsen

Voor wie?

Iedereen!

Ben je allergisch voor wimperextensions? Dan is de Self-Confidence Box de ideale oplossing voor jou!

Heb je geen tijd om wimperextensions te laten plaatsen of laat je budget het niet toe? Dan is de Self-Confidence Box de ideale oplossing voor jou!

Draag je wimperextensions maar je wimpers laten het niet toe om voller te gaan? Of is je afspraak pas volgende week en heb je vanavond een event? Plaats de eyeliner en de wimpers bovenop jouw extensions and off you go!

Wat moet je nog weten?

De kwaliteit van onze wimperstrips zijn van dezelfde kwaliteit als de wimperextensions die wij in onze praktijk plaatsen. Heel zacht een aangenaam!

Elke strip kan (mits goed onderhoud) tot 30x gedragen worden. Dus met 1 box kan je tot 90 keer mooie wimpers dragen!

Reiniging:

Reinig je oogleden na het afhalen van de strips met miscellair water (wat ook een olielaag bevat) die je op een wattenschijfje hebt aangebracht. Zo verwijder je heel makkelijk de eyeliner. Reinig de wimperstriprand met hetzelfde en breng het deze keer aan op een wattenstaafje. Berg alles netjes weer op in je box en hij is weer klaar voor gebruik voor de volgende keer!

Prijs?

45 euro / box

Waar kopen?

Of bij ons in de praktijk LaShey’s Lash Lounge & Academy.

Graag een afspraak om ze meteen te laten plaatsen en demonstratie? Voor 5 euro plaatsen wij ze voor jou en kunnen ze eventueel op maat geknipt worden indien nodig. (Mits aankoop van een box)

Ook verdeler worden?

Heb jij een beautysalon of een online shop en wil je graag onze boxen verdelen? Neem dan via mail contact op met Shey Peral via info@lasheys.com .