Cursus Eye Shaping + Perfectietraining Volume Lashes

Ben je een nagelstylist, kapper, make-up artist of schoonheidsspecialiste en wil je een extra behandeling kunnen aanbieden aan je klanten? Of heb je gewoon een passie voor wimpers en wil je iets opstarten? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

Info:

Tijdens de Eye shaping en perfectiecursus leer je hoe je iemands ogen optisch een nieuwe vorm kan geven en hoe je correcties kan uitvoeren. Ook nemen we uitgebreid de tijd om te kijken of je je tweezers correct vasthoudt, verschillende waaiertechnieken kan uitproberen, de juiste houding aanneemt en vragen die je wil stellen over de moeilijkheden die je ondervindt in de praktijk.
Opgelet! Je kan enkel deelnemen als je kan aantonen dat je een certifaat hebt van de Russian volume extensions cursus!(Ook als het elders behaald is)
We zorgen ervoor dat er ruimte is om alle vragen te stellen die nodig zijn. Zo ben je zeker dat je met volle zelfvertrouwen zelf aan de slag kan gaan! Mocht je toch nog vragen hebben of je werk met andere cursisten willen delen, dan kan dit alsnog via een gesloten online groep waar je toegang op krijgt na het afronden van de cursus.

Praktisch:

Schema avondschool vanaf 2020:

Bekijk jaarplanning voor data!

Dag 1:

20:00-22:00: Theorie en oefeningen

Dag 2:

19:00-22:00: Praktijk op model

Liefst een model die geen amandelogen heeft. Breng een model mee die waar je met je shaping een optische correctie op kan uitvoeren.

Kijk onze examendata na om je praktijk af te leggen. Indien geslaagd krijg je een welverdiende certificaat!

Meenemen:
Eigen tweezers waar je meeste mee werkt. Mogelijkheid tot aankopen van LaShey’s tweezers.

Prijzen:

Avondschool vanaf 2020:

In 1 keer:

€ 295 excl. BTW

In 3 keer:

Totaal 356,95 euro incl. BTW

Voorschot tot 10 dagen voor aanvang cursus: 150 euro

Eerste maand na cursus: 103,48 euro

Tweede maand na cursus: 103,48  euro

 

Hoe? Stuur een mail naar info@lasheys.com en vermeld je gegevens, datum en cursus en dat je een afbetalingsplan aanvraagt.

Locatie:

Eikenlei 107, 2960 Sint-Job-in-‘t-Goor

Hoe inschrijven?

Schrijf je in via volgende link.

Let op! Eens je een factuur hebt ontvangen is je inschrijving definitief! Geen wijzigingen meer mogelijk! Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met onze annulatie policy.